Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>A=Гирич С$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 5
Представлено документи з 1 до 5
|
1. |
Гирич С. В. Визначення комплексного показника якості капусти квашеної "Асорті" [Електронний ресурс] / С. В. Гирич, Р. О. Мосійчук // Молодий вчений. - 2015. - № 1(1). - С. 70-73. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/molv_2015_1(1)__17
| 2. |
Гирич С. В. Сучасні погляди на споживні переваги та проблеми безпеки рослинних олій [Електронний ресурс] / С. В. Гирич, Г. С. Лояніч // Інтелект XXI. - 2018. - № 5. - С. 37-41. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/int_XXI_2018_5_9
| 3. |
Юдін О. К. Державні інформаційні ресурси у галузі авіаційної транспортної системи України: терміни та визначення [Електронний ресурс] / О. К. Юдін, В. Ю. Іваннікова, С. Ю. Гирич // Наукоємні технології. - 2016. - № 1. - С. 87-90. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Nt_2016_1_16
| 4. |
Лисенко О. Л. Збагаченння желейного мармеладу кальцієм завдяки використанню молока з метою надання статусу функціонального харчового продукту [Електронний ресурс] / О. Л. Лисенко, С. В. Гирич, Ю. В. Бондаренко, О. А. Білик // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2020. - Т. 26, № 6. - С. 180-188. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2020_26_6_20
| 5. |
Лисенко О. Л. Стан атмосферного повітря у Вінниці та Вінницькій області [Електронний ресурс] / О. Л. Лисенко, С. В. Гирич, Т. В. Семко // Інтелект XXI. - 2020. - № 4. - С. 86-90. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/int_XXI_2020_4_19
|
|
|